Magnuson Superchargers

Tack vare vårt Land Speed-projekt har vi förståss kommit närmare Californien och Los Angeles – kanske huvudstaden för en bilentusiast. I Californien finns mängder av företag som producerar tillbehör för eftermarknaden. Vi har genom våra erfarenheter av överladdning kommit i kontakt med Magnuson Superchargers. Vi är en av få representatnter för Magnuson i Europa, och säljer nu deras kit. Se vår Web Shop och se även Magnuson Superchargers

Magnuson utvecklar och tillverkar kompressor-kit till din lite nyare sommarbil. T.ex till Corvette C6, Dodge RAM Mercedes C63 AMG. Magnusons kit är mycket snyggt utformade, med en Eaton TVS kompressor som ligger nere i V:et, i din V8, blåser uppåt sedan ner genom inbyggda, vattenkylda, intercoolers. Man kan montera dem på en dag själv, och deras kompakta och snygga utförande gör dem nästan osynliga för besiktningen.

EFR

EFR, Engineered For Racing – det är namnet på Borg Warners Turboaggregat för racing. Vi i teamet har tidigare jobbat med motorer och överladdning och har sett både det ena och det andra. Detta till trots kan vi inte annat än imponeras av EFR-aggregaten. Borg Warner har tagit fram denna serie aggregat enbart för oss motorentusiaster. Vi vill gärna påstå att EFR-aggregaten är det bästa man kan köpa.